sunnuntai 7. elokuuta 2011

Maratonilla mummojen kanssa

Juuri kotiuduin mummuni siskon 80- vuotis syntymäpäiviltä. Ihan kuin olisi maratonin juossut, yhtä väsynyt olo. Mulla ei kovinkaan helposti ole keskellä päivää väsy, joten voitte vain aavistella, millaista meininki siellä oli. :)

"Voi kun sä oot kasvanut"
Lähdin juhlille, koska en keksinyt hyvää tekosyytä!:D Ei vaan, me kaavailtiin bänditreenejä ja keikkaa tälle päivälle, muttei toteutettukaan niitä, joten olin vapaa lähtemään mumman bileisiin. Oli kiva nähdä sukua, joita näkee kerran kymmenessä vuodessa. Tosin on outoa, kun ventovieraat( ilmeisesti tavattu aiemminkin) tulee kehumaan, kuinka on niin ihana nähdä, kun viime kerrasta on aikaa. Ihme kyllä yksikään ei sanonut, että "voi kun sä oot kasvanut". Tässä iässä kun se ei ehkä ole enää mikään kehu.. :) 
"Voi, kun säkin oot ryppyyntynyt." , olisin vastannut. :D    vitsi..

Pikkuserkku- kuvasta napattu.  

Mun mummun suku on erittäin puheliasta porukkaa. Mitä ne korvat joutuisikaan vielä kestämään, kun jo autossa viisi henkeä sai korvat voimaan pahoin. Olen tietysti osa tätä "orkesteria", en kiellä sitä. Ihmiset, jotka minut tuntevat, tietävät, että jaksan puhua ja paljon, ja usein myös kaikkea epämääräistä.. :)
Mulla oli oikeasti ihan mukavaa, vaikka kuva antaa olettaa toista. :)

Suomalainen ei puhu eikä pukahda. Joskus epäilen, että meidän suku on osin Kreikasta, tai jostain muualta, sillä sitä puheen paljoutta on joskus vain ihmeteltävä. Kun siskoni mies tuli ensimmäistä kertaa meille syömään ja tapaamaan meidän perhettä, niin hän oli kuulemma ollut tosi väsynyt meiltä lähdettyään ja ihmetellyt, kun kaikki huutaa yhteen ääneen omia juttujaan. Pahoittelen :)

Kerttu 80 v.

Kahdeksankymmentä vuotta on aika kunnioitettava ikä. Siinä ajassa ihminen on ehtinyt kokea ylä- ja alamäkiä, ja nähnyt kaikenlaista. Mummullani on 11 sisarusta, joista tämä synttärisankari on vanhin. Synttärisankari oli hyvällä tuulella ja selvästi nautti juhlistaan. Ruoka oli hyvää ja yleistunnelma tosi leppoisa. Rouvalla on vielä hoksottimet täysin tallella. Heitettiin Kertun kanssa läppääkin. :) Esiintyjänä juhlissa oli klassinen mieslaulaja, joka lauloi Kertun suosikkikappaleita. Multakin kysyttiin siellä juhlissa, että jospa esiintyisin, mutta kuten isälleni totesin; "oon vapaalla". Joka juhlissa saisi olla laulamassa extempore- numeroita, joten pitäisiköhän sitä alkaa kantamaan nuotteja ja kitaraa mukana.. :)



 Ensi viikolla ollaan vetämässä vielä 1-2 katumuusikko- keikkaa, luultavimmin tiistaina ja sunnuntaina! Toivotaan, ettei Äiti Teresa heitä meille vettä niskaan!

Ei kommentteja: