sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

"Tamperelainen vanha kotka Kotkassa"

Kerroin aiemmin työahdistuksesta. Aloitin siis maanantaina työt ja odotin kauhulla sitä rankkaa työtä ja ahdistavaa oloa. Tuli yllätyksenä, että odottamaani kiirettä ei ole ja työnkuvakin on hieman erilainen mitä kuvittelin. Rentoa hommaa, ihanat asiakkaat, mukava työporukka ja luppoaikaa on runsaasti. :) Joten se siitä ahdistuksesta.

Perjantaina lähdettin äitini ja rauta-mummuni, 75v, kanssa kohti Kotkaa, nimittäin Big jam- laulukilpailuun. Kyseessä oli kisan ensimmäinen semifinaali, ja eilen lauantaina osalla porukkaa oli sitten Porissa kisat. Yövyttiin Summer hotel Katarinassa, joka on käsittääkseni ammattiopiston asuntola, joka kesällä muuntautuu hotelliksi. Puitteet oli hienot ja tilavat. Saatiin jokainen oma huone ja hinta oli vain 100€ kolmelta hengeltä. Hintaan sisältyi myös aamupala.
Kotka oli tosi kaunis kaupunki. Hotelli näkyy tuolla ylhäällä.

Juntit letit laineita varten.
Hetken aikaa siinä pötköteltiin, koska reilun 7 tunnin matka oli ollut suhteellisen puuduttava; niin keholle kuin mielelle. Juotiin Amarillossa yhdet ennen keikkaa. Mun periaate on, etten ennen keikkaa vedä alkoholia, kuin maksimissaan sen yhden, koska tuntuu, että se pienikin vaikutus lauluun on haitallinen ja täysin turha. Keikan jälkeen on sitten asia erikseen. ;) Vitsi vitsi.
Taso oli todella kova! Jo karsinnoissa oli kovat kilpailijat, niin oletinkin, ettei finaaliinpääsy ollut mikään läpihuutojuttu.



Mun kappaleena oli Erykah Badun versio Shaka Khanin biisistä Stay. Aluksi en tykännyt siitä yhtään, mutta sitten aloinkin tykkäämään ja nyt se onkin mun yks tän hetken lempi fiilistelykappaleista.
Bändi oli todella hyvä ja sai aikaan todella kovan crooven.

Illan showmies Axel Smith heilutti mun laulun aikana hikipyyhettään kuin formuloissa ruutulippua ja biisin loputtua bändin pojat sanoi sen olleen "helvetin kova veto".
"Ei edes Voicessa ollut näin kovaa laulajaa" totesi pianisti mikrofoniinsa.

Äiti bilettää
Viimeinen koitos on Tampereen Amarillossa ensi perjantaina, 15.6 puolen yön aikaan. Vielä ei ole tiedossa kappaletta/kappaleita, jotka esitän. Onhan tässä vielä hyvin aikaa opetellakin! :)

Lauantaina lähdettiin heti aamupalan jälkeen ajamaan Vaasaan. Matka kesti puuduttavat 7 tuntia, mutta siinä olikin hyvää aikaa sitten treenata illan keikkaa varten.

Poikettiin matkalla strustsifarmille, mutta sinne maksoi, eikä viitsitty viiden minuutin takia maksaa, niin tyydyttiinkin ihastelemaan söpöjä pikkupupuja ja ankkoja.





Hääkeikka Hietalahden Villassa oli ihan mieletön! Aluksi soitettiin häävalssi ja pakolliset humpat ja sitten siirryttiin menevämpään. Päästin sisäisen italiaanani esiin, kun soitettiin Il mio canto libero hääparin toiveena. Yleisö oli mitä mielettömin; Oltais voitu soittaa vaikka puhelinluetteloa, niin tämä yleisö olisi hyppinut, huutanut ja laulanut mukana. Soitettiin extempore- biisejä, koska he janosivat vielä lisää. Joidenkin sanoja en osannut ulkoa, niin onneksi internet on keksitty. ;)
Huh, sanon minä. Niin mahtava fiilis! :)

~ Onnellista viikkoa! ~

Ei kommentteja: