torstai 20. joulukuuta 2012

Omaalomaa kohti joulua

Mun joululoma alkoi jo viime perjantaina. Lähdettiin Sampan kanssa yöllä 23.58 junalla Seinäjoelle, josta ajettiin kaverin auto Vaasaan. Tehtiin vielä tosin kieppi Lapuan kautta, koska unohdettiin kääntyä oikeassa kohtaa!:D Lapua näytti hyvin pimeältä siinä kello kahden ja kolmen välillä yöstä. Takapenkin jengi nukkui autuaan tietämättöminä tästä kiertoajelusta.

Lauantaina oli Sampan siskon lapsen ristiäiset, joissa esitin toiveesta Suojelusenkelin (Maan korvessa kulkevi lapsosen tie). Tarjolla oli jälleen hyvää syötävää, omnom!:)

Illalla meillä oli kaveriporukalla pikkujoulukemut nyyttärimeiningillä. Pelattiin aluks räsypokkaa (onneksi korut laskettiin vaatekappaleiksi) ja häviäjä "joutui" ekana paljuun. Loppujen lopuksi lilluttiin siellä paljussa monta tuntia. Aluks vesi ei ollut lämmennyt paljon yhtään, niin täristiin siellä kylki kyljessä, mutta sitten loppujen lopuks se oliki aivan järkkykuumaa!:D Lähdettiin sitten vielä Rocktailsiinkin jatkaan iltaa/yötä tanssimisen merkeissä. Sunnuntai-aamusta siivottiin mökki ja sitten mä kiiruhdin töihin iltavuoroon.
Pokerinalle.
Sellaisen ei oo hyvä pelata räsypokkaa, joka ei osaa sääntöjä. En hävinnyt kuitenkaan! ;)


Boooris Jelzin.
Show some looooove

Katja ja neiti x Rocktailsis.
Sunnuntaista asti oon tehnyt töitä, ja tänään ja huomenna oon vapaalla. Tänään kävin Sampan kanssa joululahjaostoksilla (itsehän siis olen ostanut yhtä lahjaa lukuunottamatta kaikki lahjat, joten en ole minä, joka on myöhässä matkassa). Tänään saapui myös kauan odotettu, suuresti unelmoitu, mahdottoman kauan työstetty juttu postissa; Biisit on vihdoin valmiit ja masterilevy saapui postissa!
Yhtä paljon superlatiiveja (ja enemmänkin) tulen käyttämään, kun itse levyt tulee painosta!

Onkos siellä joku, joka odottaa jo meidän demoa ja haluaa ostaa sellaisen? :)

 Miten tää talvi on jo näin pitkällä, että ihan pian on joulu? Paitsi, että huomennahan tulee se maailmanloppu, joten...Palataan sitten lauantaina jälleen astialle! ;)

Ei kommentteja: