maanantai 6. toukokuuta 2013

Julkkarikeikka 5.4

Pöö! Blogin kirjoitus on jäänyt vähälle, koska mulla ei oo yksinkertaisesti ollut aikaa kirjoittaa. Aiheita ois ollut vaikka kuinka paljon, mutta kaikki on jo ollutta ja mennyttä. Tähän aiheeseen haluan kuitenkin näin jälkikäteen vielä palata. Lyhyesti.

Julkkaripäivänä saavuin junalla yhden jälkeen Vaasaan. Ehdin juuri autoon, kun haastattelu alkoi. Yleensä en oo tykännyt kuunnella omia haastatteluita, mutta nyt jotenkin tuntui siltä, että halusin kuunnella sen. Ja sehän meni hyvin! Kuulostin jopa melko fiksulta ja en sekoillut sanoissa. Oho.
Ja Radio Vaasa soitti kaksi kappaletta yhden sijaan, siistiä!
Iskä vitsaili, että se ajaa keskelle Vaasan toria, laittaa radion täysille ja huutaa "tää on mun tyttö!". Onneksi se oli vaan vitsi. :)

Soundchecki oli klo 16.00. Mun ihana ystävä Katja oli lupautunut meikkaamaan mut ja laittamaan mun hiukset, joten sinne suuntasin kotona käynnin jälkeen. Olin tosi tyytyväinen tulokseen, KIITOS katja!! :)

Keikkapaikalle suuntasin kassissani iso kasa levyjä. Poikien kanssa kerrattiin tulevaa koitosta ja hengailtiin takahuoneessa. Takahuoneessa odotti iso kulhollinen juotavaa, vau mitä luksusta! Syötiin myös Fondiksessa tosi hyvää ruokaa!
Showtime 23.00. Keikka meni TOSI hyvin!! Oltiin koko sakki supertyytyväisiä kaikkeen ja yleisö oli mahtavasti messissä! Setti sisälsi yhden uudenkin biisin. Ja koko ajan on uusia tulossa. Just wait for it!

I'm glowing!

Kuvista suuri kiitos Erikalle ja Tuijalle
Levyjä meni tosi paljon ja levyn ulkoasustakin tykättiin kovasti! Fondiksen väki kehui keikkaa muistaakseni sanoin "mielettömän uskomaton". Kiitos ja kumarrus.

Levyn haluavat huomio! Levyä saa multa & bändiltä ja hinta on 5€ ojennettuna käteen tai 6€ toimitettuna suoraan kotiin. Winttikammari Parturi-kampaamostakin Tampereelta levyjä löytyy, joten sieltäkin voi hakea. Ja samalla voi laitattaa hiukset kuntoon! ;)
Ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä, niin levy löytää myös sunkin kotiin. Et tule pettymään! :)
Levyn kannet, Mikko Kananoja

Tästä linkistä esimakua levystä:  https://www.facebook.com/Siruofficial/app_178091127385

Ja samalla voi klikata tykkää painiketta, ja liittyä Siru-faniksi facebookissa.

Julkkariviikonloppuna sunnuntaina kävin vielä tekemässä työvuoron ja sen jälkeen vietettiin Sampan kanssa 7-vuotispäivää. Käytiin syömässä ja ostettiin järkky määrä herkkuja. Leffakin katsottiin ja vaan oltiin yhdessä.
Ajatella, että ollaan kestetty toisiamme jo niin kauan. Ei vaan, ihanaa aikaa. :)

Jokos sulla on mun levy? :)

Ei kommentteja: