lauantai 11. toukokuuta 2013

Lauantai

Olipa kekseliäs otsikko, wau.

Tulin Vaasaan torstaina kolmen maissa. Juna myöhässä. Sami vei mut heti junalta syömään kaveriporukalla pizzeriaan. Torstai-ilta meni Sampan kanssa pakkaillessa, koska se lähti kavereiden kanssa lomailemaan Budapestiin.

Eilen otettiin duo- promokuvia paikkana erään talon mystinen vintti. Mua & pianistiani Eliasta voi nähdä duona keikalla kesällä mm. 1.6 & 24.8 Fontanan terassilla Vaasassa. :)

Tänään aamusta heräsin puoli kymmeneltä ja aamupalan jälkeen pakkasin repun ja lähdin kävellen kaupunkiin Lady Linelle. Salilla treffasin Heidin ja siellä armotonta treeniä, tietenkin (juoruamista unohtamatta). ;) Joka kerta, kun meen Lady Linelle, mun on pakko päästä infrapuna-saunaan, koska siellä sielu lepää hien virratessa. Ostan joskus omaan talooni infrapunasaunan, ihan must have! ;D Salin jälkeen mentiin nauttimaan ihanasta ruoasta Amarilloon. Käväistiin pikaisesti myös parissa kaupassa. Etsin vanhojen aurinkolasien tilalle samanlaisia uusia, koska vanhat alkoi lahota käsiin ja löysinkin lähes identtiset!

Nyt istuskelen koneella ja teen hommia, jotka haluan saada pois päiväjärjestyksestä. Tällaiselle monitoimikoneelle löytyy aina hommaa, mutta asia kerrallaan, niin hyvä tulee. Sävelsin tuossa keskiviikkona yhtä lupaavaa uutta kappalettakin, mihin olin kirjoittanut jo tekstin valmiiksi.

Ensi viikon tiistaina mut voi nähdä tanssimassa Razzmatazzin kevät-näytöksessä Tampere-talolla, missä siis esiinnyn show-tanssiryhmän kanssa. Tanssikoreografia on keimailevan naisellinen. Jos se kuvataan, niin ehkä voin linkata sen tännekin sitten.

Valitettavasti yhtäkään kuvaa mulla ei ole tähän nyt lisätä, koska KAIKKI mun elektroniikka alkoi temppuilla samaan aikaan. Kunpa keksittäis piilolinssien kaltainen kamera, jolla silmiä räpäyttämättä saa otettua kuvan!

Ei kommentteja: