torstai 18. heinäkuuta 2013

Menontäyteinen viikonloppu part xx

Heips! Kesä se kulkee kauheella vauhdilla eteenpäin etten meinaa mukana pysyä! Kesästä ei ole tosin tietoakaan, kun ikkunasta ulos katsoo.

Nyt, tekstiä kirjoittaessani istun junassa; Oh, dear friend, how 've missed you (not)!
Eilen iltavuoron jälkeen hengattiin kotona melkein koko perheen voimin, kun siskokin oli tullut pikavisiitille Vaasaan.
Aamulla kello herätti 06.00 ja nyt istunkin pitkästä aikaa näillä pehmeillä, mukavilla penkeillä määränpäänä Tampere. Heti ensimmäiseksi Tampereella menen laulamaan korkealta ja kovaa feattina yhteen biisiin. Siitä enemmän sitten lähemmin, mutta sen voin kertoa, että ainakin muhun tuo biisi kolahti samantien! Katsotaan, miten on sinun laitasi! :)

Ruokkiksen jälkeen suuntaan treeneihin illan keikkaa varten. Illalla esiinnyn suomi-britti- häissä, jossa soitetaan jazz-stankkuja ja muita makeita biisejä. Kyllä mun ohjelmisto saa taas täyttöä hyvinkin erilaisesta musiikkikattauksesta, mutta sehän on vaan hyvä! :)

Ennen keikkaa, mikäli aikaa jää, jumitan kuumassa kämpässäni tehden en mitään. Tosin luultavasti, luonteeni puolesta, en osaa olla tekemättä mitään, vaan käytän ajan hyväksi ja soitan/laulan/sävellän tai teen "toimistohommia". :)

Lauantai-aamusta suuntaan sitten Lapualle, jonne menen häävieraaksi/esiintymään. Kuulin, että Lapuan kirkossa on tosi hyvä akustiikka, joten sitä odotan myös innolla. Juhlista joudun poistumaan jo alkuillasta, koska edessä on hääkeikka Vaasassa. Mukavaa, kun kerrankin häävieraiden joukossa on hyvä ystäväni. H odotan sun näkemistä, kuin kuuta nousevaa! :)

Jotta sunnuntaina osaisin sitten ottaa rennosti, niin kirjoitin kalenteriinikin jo valmiiksi "huilipäivä", muistutukseksi itselleni. Katsotaan, millainen sykepäivä on taas tiedossa. :D

Sellainen viikonloppu mulla tiedossa, entäs sulla? :)

Käykäähän toivomassa jälleen Wreckage of a good girl- biisiäni täältä!
Ja jos et ole sitä vielä kuullut, niin kuuntele sen voi kuunnella täältä!

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voiiii,nyt vasta kävin tän lukemas! harmittaa kun jouduitte nii aikaisin lähteä,mutta laulu oli mitä mahtavin,ja laulaja vielä mahtavempi :) ihana oot <3 T: se H ;)

Siru kirjoitti...

Hihii, onneksi H taas nähtiin viikonloppuna, olipa ratkiriemukasta! Sitten taas syksystä Tampere-Lapua- reissuja suunnittelemaan! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai!! :) kiitooossh <3