sunnuntai 13. lokakuuta 2013

sateenkaari vie maahan, satujen, kerran kuulin mä laulun, ihmeestä sadun sen

Torstaina Tampereella oli Hämeenkadun Approt. Sampalle tuli 3 kaveria kylään viikonlopuksi, joten me päätettiin mennä yhdessä Approille. Pojat jäi illalla meille ottamaan kuppia, kun mä kävin vielä tanssitunnilla. Oli mahtava yrittää pujotella eteenpäin Frenckelin aukion kautta, kun pujottelutolppina oli satoja opiskelijoita. erivärisine haalareineen. :)
Istuttiin iltaa ja pelattiin pleikkaa, just us guys. Mentiin jatkamaan iltaa Fat Ladyyn. Millä todennäköisyydellä pojat lähdette iskemään tyttöä, joka on baarissa kolmen miehen kanssa? No, joku kokeili kantamalla heti alkuun pöytään 8 kelkkaa ja 5 shottia.
Koska en tykkää mäkkiruoasta, en sitä myöskään yleensä syö baariöisin, mutta tällä kertaa näin kuitenkin kävi. Mulla oli hauska ilta poikien seurassa, mutta pitkästä aikaa oli myös vähän krapulaa. No, joskus näinkin. ;D

Perjantaina herättiin puolelta päivin, mutta poikien into lopahti heti alkuun ja pojat nukkui kahden tunnin päiväunet. Supertylsää seuraa nuo pojat. Kahden tunnin jälkeen potkin pojat hereille ja mentiin syömään subiin.
Varmaan jokaisessa tekstissäni on jossain muodossa sana juna, joten miksi tämä olisi poikkeus? VR huuteli mun perään ja istuin kuuden junaan. Vaasassa oli edessä bänditreeniviikonloppu ja audition. Meidän perjantain treenit meni hieman normaalista poiketen, koska ääneni oli päättänyt lähteä karkuun, joten treeneissä availin vain suuta ja huidoin käsimerkkejä.

Lauantaina olin äitin kanssa katsomassa illalla Vaasan kaupunginteatterin Oliver-musikaalin. Se oli ihan mieletön kaikin puolin, gutaa kaikille aisteille! Lavasteet oli ihan mielettömät ja vaihdot mutkattomat, lapset oli ihanan innokkaita ja avoimia, aikuiset näytteli uskottavat roolit, musiikki toimi ja tunteet vaihteli laidasta laitaan. Ja huomio! Syyskauden ajan Oliver-musikaaliin myydään ensimmäisen ja toisen paikan liput 15 € hintaan, joten jos kukkaron nyörejä kiristää, niin tuo 15 € ei ole paha hinta opiskelijallekaan. Suosittelen!

Koko viikonlopun aikana ääni ei ole edes ilmoitellut itsestään, joten hain apteekista varmaan 50 €:n arsenaalin erilaisia droppeja. Minisunin SuperDefence- purutabletit on hyviä. Sinkin, c-, ja d- vitamiinien yhteisvaikutuksesta mun aiemmat flunssat on lyhentyneet jopa päivillä. Lisäksi makukin on hyvä; sitruuna-lakritsi. Inkivääri on myös hullun hyvä keino karkottamaan flunssan oireita! Kyllä näistä kaikista jotain apua on ollut, koska sunnuntain auditionissa ääneni yhtäkkiä ilmoittelikin itsestään, ihan loppumetreillä. Ei se mitään kaikkein kauneinta laulua ollut, mutta näytti menevän riittävän hyvin tuomareiden ilmeistä päätellen. Tunnelma auditionissa oli rento ja lisäksi juttelin mukavien uusien tuttavuuksien kanssa. Terkut ruudun toiselle puolelle!
Auditionin jälkeen mentiin äidin ja veljen kanssa Kivihaan GW-galleriaan pariin vaateliikkeeseen. Löydettiin superhieno takki veljelleni. Nyt tytöt silmät auki! ;)
Sunnuntai-ilta treenattiin jälleen poikien kanssa, ja tällä kertaa ääntä oli sen verran, että kuullostin yläaste-ikäiseltä tytöltä, joka avaa ensimmäistä kertaa kultakurkkuaan. Kaunista, voin kuvailla.

Arvatkaas. Pitkästä aikaa, moneen vuoteen, vietän syyslomaa syystyöviikon sijaan. Tulevana keskiviikkona ollaan poikien kanssa keikalla Tampereen Henry's pubissa, showtime puolen yön aikoihin! Tehtiin aika rautainen setti, 1,5h kestoltaan. Meillä tulee olemaan hauskaa, joten tulkaa jakamaan se hauskuus meidän kanssa! :)

Viikonloppu meni jälleen kuin yhdessä hujauksessa, koska ohjelmaa oli vaikka muille jakaa.
Ystäville viestiksi: Nyt puhelinlangat kuumiksi, että saadaan teidät Tampesteriin viikonlopun vietoksi! mieletöntä riimittelyä.

Ihanaa syyslomaa/työviikkoa kaikille karvaisille ja karvattomille! <3>

Ei kommentteja: