sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Just because it's black in the dark, doesn't mean there's no colors

Heippa! Enpä oo taaskaan sataan vuoteen kirjoitellut. Paljon on tapahtunut, mutta aikaa ja motivaatiota ei ole ollut kirjoittamiselle.

Just because it's black in the dark, doesn't mean there's no colors. Tuon lauseen voi ajatella esimerkiksi näin: Ulkona on ankea ja masentava sää; mutta ei se silti tarkoita, ettei olisi värejä, eikä voisi olla iloinen. :)

Kerron nyt lyhyesti, mitä kaikkea mun elämässä on tapahtunut ja on käynnissä tällä hetkellä.

Pääsin mukaan siihen musikaaliin, mistä kerroin viime blogitekstissä 13.10( shame on me, kuinka kauan edellisestä onkaan)! Musikaalin nimi on Ihmemaa Oz, ja oon mukana ensemblessä. Musikaali eroaa totutuista suomalaisista musikaaleista siten, että tanssiminen ei ole sitä perus "sivu-viereen-sivu-viereen"- tyyliä, vaan päästään oikeasti tanssimaan ruotsalaisen Camilla Ekelöfin koreografioiden ansiosta. Roolihahmosta riippuen tanssityyli vaihtelee nykytanssista aina robottitanssiin. Sairaan siistiä ja inspiroivaa!

Yritän mahdollisimman paljon käydä Tampereella koulussa. Tähän asti heikoin tuloksin, koska aamu- ja iltaharjoitusten takia se on lähes mahdotonta. Ensi-ilta musikaalilla on 15.3 ja se esitetään suomeksi Vaasan kaupunginteatterilla. Maaliskuussa palaan melko normaalisti kouluun, koska sitten kuljen enää vain esityksiin Tampere-Vaasa- väliä. Kannattaa tulla katsomaan Ihmemaa Oz, siitä tulee hieno!

3.1 alkaen kannattaa olla Nelosen äärellä, sillä siellä saattaa vilahtaa joku tuttu naama. ;)
Katso kohta 0.45. Tällä hetkellä tv:ssä pyörii mainoksia, joissa myös mun naama näkyy.


Joulun vietin perheen kesken Vaasassa. Oon ottanut joululoman ihan lomailun kannalta ja löhönnyt sen minkä oon ehtinyt. Näin jaksaa pakertaa sitten ensivuoden uudet tuulet. Sain joululahjaksi ihania ja hyödyllisiä juttuja; kattilan, sukkia, yökkärit, balleriina-kengät, Marimekon ihanan nahkaisen pussukan, lahjakortin, villasukkia, pesuaineita, hupparin, jumppapaidan ja migreenicapin. Saa nähdä, koska tuota viimeistä "pääsee" käyttämään ekan kerran ja miten tehoo siihen migreenipahaseen.

Yksi erityismaininnan arvoinen on myös peilikorukaappi! Samppa oli huomannut mun tarpeeni korujen säilytykselle, koska ne pienet muovipussit eivät tuo kauheasti oikeutta koruilleni. Aivan ihana! Odotan innolla, kun saan viedä peilikorukaapin kotiin ja asennella kaikki korut arvoisellensa paikalle. Otan kuvia korukaapista, kun saan sen koottuna Tampereelle korujen kera.

Tänään piipahdin alennusmyynneissä. Löysin farkut, paidan, käsikorun, hameen ja pikkuvelille pyyhkeitä uuteen kotiin. Olin ajatellut, etten mee ollenkaan ale-myynteihin, koska kaupat on yleensä niin täynnä porukkaa. Onneksi menin, koska sunnuntai osoittautuikin hyväksi shoppailupäiväksi ihmisryysistä ajatellen.

Huomenna/tänään ma 30.12 lähden käymään Tampereella. Uusi vuosi vietetään näillä näkymin Helsingissä Coctail-juhlissa.

Mulla on nykyään tummanruskeat liukuvärjätyt hiukset by the way! Kyllästyin siihen oranssiin, koska se vaati liikaa ylläpitämistä tällaiselta laiskamadolta. Mulla on kyllä ensi viikolla kampaaja, joten katotaan, mitä me siellä yhdessä kampaajan kanssa keksitään mun hiusten "päänmenoksi"! =D

Sävellystyö on jatkunut samaan tapaan kuten kesälläkin. Ollaan yhdessä säveltäjäkaverini kanssa työstetty uusia biisejä erilaisin menetelmin; Yhdessä säveltäen alusta asti tai toisen tekemää keskeneräistä biisiä hioen. Sain käsiini ennen joulua demodemo-version yhdestä mun säveltämästä kappaleesta ja täytyy sanoa, että siinä on sitä mystistä jotain. Aihe on läheinen ja biisin tunnelmasta tulee outoja, sisäisiä kylmiä väreitä.

Palaillaan taas enskerralla; huomenna, ylihuomenna, viikon päästä tai ens kuussa! ;)

Ei kommentteja: