sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kolme biisiä, not bad!

Tämä päivä oli TODELLA tehokas musiikin suhteen! Olin studiolla tekemässä biisejä, kuten eilen lupailin. Saatiin todella kovaa matskuu aikaiseks! Oon tosi liekeissä noista biiseistä! :)
Päivä studiolla kului seuraavasti:






Ensimmäinen biisi: 11.40-14.00. Biisi ei ollut ennalta tuttu, mutta sain biisin haltuuni muutamia päiviä sitten, joten oon ehtinyt vähän sitä treenailemaan. Kyseessä on hidastempoinen biisi, mutta asenne täytyi olla kohdallaan, kun kappale käsitteli rakkaasta luopumista. Saatiin tosi nopeasti pohjaotot purkkiin, eikä stemmojen ja tuplauksien kanssakaan kauaa jumiteltu. Kuulemma biisi muuttui melko radikaalisti alkuperäisestä, mutta käsittääkseni tämä oli vain hyvä asia=)

Piristystä.


Tässä kohtaa oli pikku tauko paikallaan. Kuunneltiin myös mahdollisia uusia biisejä, mutta ei lyöty lukkoon mitään varmaa. Pari hyvinkin potentiaalista ehdokasta oli!




Toinen biisi: 14.30-16.30. Tätä biisiä itse ehdotin, koska olin kuullut sen joskus vuosia sitten, ja heti silloin se osu ja uppos! :) Tyyliltään jotain pop/Kelly Clarkson. Todella koukuttava melodia.

Tauko numero kaksi.  Lanttu osittain jumissa. :D




Kolmas biisi: 17.00-19.25 Ihana funky ja mahtava FLOW! Uskon, että bändin pojat tykkää soittaa tätä keikoilla! Tanssittava asennebiisi!
En ollut kuunnellut tätä biisiä kun ihan pari kertaa, joten lähes alusta asti lähettiin liikkeelle, mutta kyllä se flow valtas minutkin aika nopeesti! :)

Näissä biiseissä en siis itse ollut mukana säveltämässä enkä sanoittamassa. Melodian hienosäätöä tietysti aina tapahtuu, ja stemmat teen aina itse.

Nämä kyseiset 3 biisiä tulevat kaikki julkaisuun lähiaikoina (en osaa yhtään sanoa tarkempaa ajankohtaa), kun taas demon työstö jatkuu samaan malliin; hitaasti, mutta varmasti :)






Siinä siis mun päiväni studion merkeissä:) Kyllä tota ihan työksi voi kutsua, kun aikaa meni sellanen reilu 8 tuntia! Mutta hey; KOLME BIISIÄ, EI PAHA OLLENKAAN!;)

1 kommentti:

Aurinkotuuli kirjoitti...

Juhuu!!! Biisejä ootellessa :)

a