torstai 14. heinäkuuta 2011

Mitä vaan, missä vaan ja milloin vaan!

Sainpas tuossa parisen viikkoa sitten oudoimman keikkatarjouksen IKINÄ!

Mulle oli tullut yksi vastaamaton puhelu, joten soitin sitten takaisin tähän numeroon. Nainen kysyi, onko mulla kesätöitä. Vastasin, että "on, mutta, mitäs sulla oli mielessä?"

Nainen kysyi, haluaisinko tulla esiintymään. Keikat kiinnostaa aina, mutta kyselin vähän lisätietoja, koska tuolla lauseella ei oikein auennut tämä keikkatarjous.

"Mitä vaan; Sä voit vaikka laulaa, soittaa, näytellä, tai tanssia, mitä vaan sä haluat." " Oookkei... Entä missä tää tapahtuisi ja koska?"
"No niistä sä voit päättää itse."



Puhelun loputtua, oli pakko nauraa hetken, koska olin hyvin hämilläni. Tuntui, ettei tällä tytöllä, joka keikkatarjouksen teki, ollut kauheasti itselläkään tietoa asiasta sen enempää kun mullakaan.
Kysyin pianistiani Eliasta tälle mukaan, ja Elias oli aika hämillään koko keikasta, enkä pystynyt oikein auttamaankaan häntä yli tästä hämmästyksestä, koska tietoni olivat hyvin rajalliset. Elias oli kuitenkin messissä, joten nyt täytyi vaan selvittää vähän lisää, että OIKEASTI "Mitä, missä ja milloin" tapahtuu.

Sopimukset kirjoitettiin viikko sitten, ja keikat alkaa ensi viikolla, eli viikolla 29.


Keikkoja on siis useampia, ja OIKEASTI saadaan tehdä mitä vaan, missä vaan ja milloin vaan. Vapaat kädet lähes kaikelle:)

Esiinnytään Eliaksen kanssa kahdesti viikossa kesän loppuun asti,ja todennäköisemmin Vaasan Torin laitamilla/läheisyydessä, mutta päivät päätetään vasta lähemmin(säävaraus). Soitetaan musiikkia eri tyylilajeista, ja laulussa olen siis minä, ja Elias soittaa pianoa. (Ja upeasti soittaakin!) Soitan myös perkkoja, mutta ensimmäiset treenit pidetään vasta ensi viikon alussa, joten sovitukset biiseihin aukeaa vasta sitten. Väittäisin, että tulette kuulemaan musiikkia lähes jokaiseen makuun! :)

Hieman on enemmän "valaistunut" olo näistä keikoista, mutta kun kerta vapaat kädet on, niin ei kai niistä tarvitse sen enempää tietääkään. :)


Ensimmäinen päätetty keikkapäivä:
* Lauantai 23.7.2011 Vaasan Torin läheisyys, kellonaika VIELÄ TUNTEMATON (Aamupäivä/päivä)


Tulen infoamaan keikkojen päivistä ja ajoista täällä, ja facebookin yhteisössä (saa liittyä)
Siru facebookissa! Lupa tykätä:)

Kalenterit tyhjäksi, tai ainakin niin, että menonne on peruutettavissa, sillä Vaasan torin laitamilla nähdään?:)

Ei kommentteja: