sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Sunnuntai, mikä ihana tekosyy löhöillä

Päivä ei meinannut lähteä yhtään käyntiin omalta osaltani, koska tv.stä tuli toinen toistaan mielenkiintoisempia tosi-tv- ohjelmia. Poikaystäväni mukaan tosi-tv on turhuutta, mutta kummasti minä ja moni muukin niitä ajankuluksensa katselee.. :)
Puoli kahteen asti löhötessäni lahnamaisesti sängyssä tajusin, ettei tästä päivästä tule mitään, ellen tee jotain, joten suuntasinkin salille, ja oli ihanaa! Ihmisiä oli mun lisäksi ehkä kourallinen, joten sain rauhassa pumpata rautaa.
Sports Clubin tunnelma on mielestäni usein "pintaliitomeininkiä", ja olo on kuin lihatiskillä. Jotkut naiset jopa laittavat hiuslakkaa ja meikkiä, ennenkuin menevät treenaamaan. Kun saa treenata rauhassa, ja pystyy sulkemaan tämän tunnelman mielestään, niin kyseinen sali on kyllä mahtava treenipaikka; monipuolinen, ja hyvät laitteet.

Juokseminen on ihanaa, koska ajatukset saa suunnata tyhjyyteen, ja hiki virtaa. Sports Clubilla on vielä lisäksi tv-screen, josta musiikkivideoiden tahdissa saa lisävoimaa treenaamiseen.
Äitini siirsi gymkorttinsa mulle lomansa ajaksi, joten mua voi nähdä Sports Clubilla vielä jonkin aikaa.. :) Tein treenin jälkeis- ruoaksi tämän hetkistä lempiruokaani, pinaattikeittoa, kananmunia ja raejuustoa. Tiedän, ei ehkä mikään kaikkein tavanomaisin herkkuruoka, mutta mielestäni aivan täydellistä!
Herkullisen näköistä kuvaa oli tästä annoksesta vaikea saada:D

Tehtiin Samin ja Jessen kanssa iltapalaksi valkosuklaajuustokakku. Ollaan jessen kanssa samanlaisia esimerkiksi siinä, että tehdään asioita hetken mielijohteesta. Mietittiin, mikä olisi hyvä syy sille, että tehdään KAKKU, joten Jesse ehdotti syyksi sitä, että hänellä on enää viikko kaverinsa kuskausta töihin... :) Aika hyvä syy, vai mitä?  ;)

Keskittynyt ilme

PAIKKA!
Sami viihdytti meitä kakun odottelun lomassa!:) Oli tolle pakko antaa iso kakkupala, kun oli niin ressu.. :)

VOILA!

Niin hyvää, ettei sanotuksi saa:)

2 kommenttia:

Aurora kirjoitti...

Oi, vAlkosuklaakakkua!!! Näyttää niin hyvältä!!!! :) Mikä on teidän salainen resepti? Olis kiva itekin tehä joskus!

Siru kirjoitti...

Voin antaa sulle reseptin, ku nähdään!:) Oli kyl herkkua!