torstai 30. kesäkuuta 2011

En ota stressiä siitä, kuinka usein blogiani päivittelen, koska kirjoitan, kun asiaa ja aikaa on. Nyt kuluneen viikon takaisiin tapahtumiin. (Kuin suoraan uutisista)

JUHANNUS tuli ja meni. Vielä torstaina autossa istuessamme ei Samin kanssa tiedetty, minne ollaan menossa. Tarkoitus oli, että ajellaan, minne huvittaa, ja nukutaan vaikka autossa. Elettiin reunalla, ja mä nautin juuri tällaisesta "go with the flow"- tunteesta. Liittymässä, jossa toinen tie vei Tampereelle ja toinen olisi vienyt aivan toisaalle, päädyttiin Tampereelle. Huonon, sateisen kelin takia tämä "eletään reunalla"- reissu ei tuntunut kovinkaan fiksulta, joten päädyttiin varmempaan ratkaisuun. Ja näin taas sisko ja sen mies sai meidät hoiviinsa.. :)

Perjantaista sunnuntaihin juhannusta vietin Turussa kaveriporukalla. Mökki oli tutun isovanhempien vanha asuintalo, ja se ei sijainnut meren varrella. Kävelymatka lähimmälle uimapaikalle kesti yöllisen arvion mukaan noin 15 minuuttia. Reissu oli mukava ja rauhallinen :)

Ehdin olla aloillani vain yhden päivän, kun jo matkustelin valtionrautateiden matkassa maanantai-iltana kohti Tamperetta, PÄÄSYKOKEISIIN. Voi kyllä, ei ne siihen loppuneet, vaikka jo ehdittiinkin huokaista helpotuksesta! :)

ARTISTIVALMENNUKSEN pääsykokeiden 3. vaihe sisälsi psykologisia testejä varmaan miljoonan, ja tuntuikin, etten pääsisi niistä ikinä eroon. Esiinnyttiin toisillemme, tehtiin yhteisesityksiä ja väsättiin me myös 10 minuutissa musikaalikin. Onneksi joukossa oli ammattinäyttelijä, joka pystyi antamaan meille amatööreille vähän neuvoja. Kallonkutistaja haastatteli meitä yksitellen yli 20 minuuttia. Tunnelma koko päivän oli rento:)

Ryhmän hakijoissa oli myös tuttuja naamoja; 2007 Idols- kaudella tapaamani Jannika, sekä "Salkkareiden Inka", eli  Saija-Reetta Puopolo os. Kotirinta. Uskon, että mikäli samaan kouluun päästään, niin tylsää päivää ei eteen tulisi, koska kaikki kokelaat olivat valoisia persoonia! :)
 
Ensimmäisestä vaiheesta läpäisin tieni demon perusteella. Toinen vaihe oli Kyröskoskella Hämeenkyrössä, jossa oli laulu- ja haastatteluosuus.

Viikon sisään mä saatan jo tietää mun tulevasta syksystä jotain, että missä päin muailmaa mä oikeen meen :)

Ei kommentteja: