torstai 1. joulukuuta 2011

Hyvä päivä

Pikapäivitystä ja kivoja juttuja.

Tänään oli hyvä koulupäivä; analyysitunnilla sain kerrankin ahaa- elämyksiä, ja sain tehtyä analyysityötä askelia eteenpäin! Laulutunnilla opettaja sanoi paljon positiivisia asioita ja taisin vihdoinkin tajuta opettajan käyttämän "lauluympyrän". Koulun jälkeen käytiin kivalla päivällisellä Sampan kanssa<3 Taas jouduin jättämään Tampereen ja Tampereen rakkaat, kun nokka suuntasi kohti Vaasaa, Vaasan rakkaita ja musiikkia.

Juna-asemalta suunta treenikselle ja duo-treeneihin. Huomisen (tai itseasiassa tän päivän, kun kello on nyt 0.48 perjantaina) keikalle treenailtiin muunmuassa joululauluja. Luulin, että osaan kaikki iki-vihreät joululaulut, mutta toisin kävi. Ootteko ikinä miettinyt, että osaatteko OIKEASTI kaikki laulut? Monissa on joku mystinen osa (ainakin mulle), joka tosiaankaan ei oo tuttu. Jouduin siis vielä tähän hätään opettelemaan monen kappaleen c- osia. :)

Väsyneenä ja sekavana 13 tunnin matkaltani Vaasan kotona vastassa odotti ihana rotta, Kassu:) Ja kyllä nuo vanhemmatkin on ihania. :)

Ihania unia!:)

Ei kommentteja: