maanantai 23. toukokuuta 2011

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Pahoittelen pitkää hiljaiseloani! En ole kiireiltäni oikein ehtinyt postailla mitään, mutta nyt yritän vähän enemmän, kun yksi suurista kiireen aiheuttajistani, eli koulu on loppunut. Kiireet jatkuu, mutta ei anneta sen haitata hyvää menoa! :)



Eilen olin taas tekemässä musiikkia. Viime kertainen kolme biisiä- periaate tuli toteutetuksi tällä kertaa kahden biisin voimin. Uskon, että nyt saadaan enemmän aikaiseksi, kun itse ääni (= minä)
ja koneisto (studio ja tuottaja) ollaan samassa kaupungissa, eikä välimatkaa ole kuin vaivaiset 2 kilometriä:) 




Rumat, mutta hyvät kuulokkeet!
En muistanut ulkoa biisejä!

Nestetasapaino yllä.


Ensimmäiseksi tehtiin cover- kappale, josta olen aiemmassa blogitekstissäni kertonutkin. Soitin pianot (tai kuten kuulemma vaasalaisittain tapaan sanoa, pienot) nauhalle. Tämä ei ollutkaan läpihuutojuttu, koska clickin kanssa soittaminen tuotti suurta päänvaivaa sekä minulle, että tuottajalle, joten jouduttiin hetken sen kanssa takkuamaan.  
 

Pienojen  jälkeen oli vuorossa laulut. Laulujen purkittamisessa ei ollut mitään ongelmaa. Sanat oli hyvin hallussa ja oikea fiilis päällä. Nyt vaan innolla odotellaan toisen laulajan vokaaleja, niin saadaan biisi purkkiin ja ilmoille!  


Toinen kappale on tuottajan tekemä vanha tuotos, vuodelta 2003. Viime kertainen studiotouhuilumme sai aikaan yhden kaikkien aikojen suosikkibiiseistäni, ja kyseessä oli myöskin siis vanhaa tuotosta vuodelta 2003, joten kokeilimme, mitä saisi aikaan muistakin 2003- vuoden  paikkeilla tehdyistä kappaleista. Letkeä meininki koko kappaleen läpi ja koukuttava melodia, joten toimii! Kyseinen biisi ei ollut tuttu minulle; olin sitä muutaman kerran kuunnellut. Ilmeisesti koukuttavat rytmitykset saa mut tekemään ihmeellistä jälkeä!

Epäonnistumisilta ei voi välttyä! Saa nauraa! :)

SAANKO ESITELLÄ; UUSI SCATMAN ON SYNTYNYT! ;)




Studiolla meni taas vaivattomasti. Usean biisin periaate näköjään toimii, joten jatkossakin saadaan varmasti monta biisiä aikaiseksi!

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Voi eikääää, vähänkö oot IHANA :D Ja tää uus järjestys yms blogissa on kiva!! :)

Siru kirjoitti...

Hahah :) Kiva ku tykkäät! :) Haleja <3