perjantai 6. toukokuuta 2011

"Ylistäen läpi"



Tämä viikko on ollut touhua täynnä. Meillä oli koulussa säveltapailun kirjallinen ja suullinen koe. Olen opiskellut koko vuoden D- kursseilla, eli suomen kielellä "edistyneiden ryhmässä".
Säveltapailun suullinen meni läpi, mutta rimaa ripoen ja kirjallisesta pääsin kahta osa-aluetta lukuun ottamatta läpi, joten uusinnassa tavataan sitten ensi viikon maanantaina. Säveltapailu on kyllä välillä totaalista hepreaa, mutta kyllä mä näköjään jotain olen oppinut... :)


Päätin ottaa varman päälle, ja tehdä vielä perustason
säveltapailun suullisen kokeen.
 Se meni "ylistäen läpi", kuten opettajani kauniisti sen ilmaisi:)







Historian D- kurssin koe meni myös läpi. Yllätyksenä sain siitä 4/5, joten sehän meni ihan nappiin! Ihme ja kumma, sillä tämä tulos tuli lähes täysin kokeisiin "kuuntelematta". Tähän ei pystynyt oikeastaan lukemaan, vaan täytyi kuunnella jättimäinen lista eri aikakauden klassisen musiikin kappaleita. Ilmeisesti klassinen musiikki oli sittenkin iskostunut mun päähä, vaikken sitä hirveästi vapaa-ajallani kuuntelekaan:)



Lahjattomat harjoittelee?
 
Nuottien maailmanvalloitus!

 Tenttien ohella olen treenannut ahkerasti muutakin, koska pääsykokeet numero 5-12 alkaa lähestyä. Laulamisen lisäksi soitan pääsykokeissa pianoa, kitaraa ja viulua.





Multa on kyselty, että koskas uusia biisejä saa kuulla, niin otin asiasta selvää.

Joudun tuottamaan vielä tällä hetkellä pettymyksen sanoessani, että ajankohta on vielä epäselvä, sillä saatamme tehdä vielä joukon uusia biisejä lähiaikoina.. Huomenna juttelemme asiasta puhelimitse, joten katsotaan, mihin johtopäätökseen tulemme. :) Malttakaahan vielä hetki! :)







Viettäkää kiva perjantai-ilta ihanat immeiset!! :)<3

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Fan number UNO ainaki venaa iha fiiliksissä uusia tuotoksia julkisuuteen!!! :D

Siru kirjoitti...

No sehän oli selvää:D hali <3