maanantai 9. toukokuuta 2011

Keilausta, kisastudiota ja grillailua

Lauantai kului aluksi pelkästään Animal Rescue- ohjelmaa tuijottaessa. Jään aina täysin koukkuun siihen ohjelmaan. Kun nään yhden jakson ,täytyy katsoa heti loputkin. Voi niitä eläinparkoja, jotka on juuttunut milloin minnekin. Ja kuinka jotkut kehtaa kohdella eläimiä. Shame on you.

Kaatopaikalle mars

Mentiin Kotipizzaan syömään Samin kanssa, ja sitten suunnattiin Sorsapuiston kautta Kaatopaikalle keilaamaan siskon ja veljen ja niiden parempien puoliskojen kanssa. Olen kyllä menettänyt täysin ylä-asteen taitoni keilaamisessa, koska pelasin omilla säännöilläni "keilapallo ränniin", joka ei ilmeisesti ollut oikeaoppista keilaamista.. Keilaaminen on kyllä hauskaa ja vielä kun tämä oli hohtokeilausta,  niin se teki siitä extra- jännää!

Katsottiin Suomen matsi meillä. Mä en tosiaankaan pysty katsomaan mm- lätkää nykyään enää ollenkaan, kun oon niin hermostunut, ettei mitään järkeä:D Kuulemma olen tullut tässä asiassa isääni. :) Siispä katson nykyään matseja sivusilmällä, eli toisin sanoen häiritsen muita kommentoimalla jotain tosi epäolennaista ja tekemällä kaikkea muuta matsin aikana:)




Saatiin lisävahvistusta kisastudioon, kun pikkuveli yllätti tulemalla kylään Tampereelle. Se oli pelaamassa Helsingissä liitokiekkoa, mutta tuli yllätysvisiitille meille. Kivaa kivaa!:)


 Välikevennys
Yritettiin saada silmät suuriksi. Epäonnistuttiin:) Äiti sai tämän kuvan myös onnentoivotuksena äitienpäivänä:)




Kavereiden 20 vuotta vanha grilli. Toimii!
 Kesä tulee! Grillailu- kausi käynnistetty!


Mun tulevan kesän lempi grillattava!















Tässä yritän näyttää "littipeukkua" mahdollisimman vähän. :)
Siskoni yksi monista laadukkaista jutuista. Kuva omistettu sulle rambo :)






















Sunnuntai
 
Alkupäivän treenailin musiikin teoriaa meidän parvekkeella bikineissä. Sisällä oli paahtua!









Käytiin syömässä Napolissa. Ei siis tehty pikavisiittia Italiaan (aika huono vitsi, tiedän.)
,vaan käytiin Tampereen suosituimmassa pizzeriassa Napolissa. Nam nam :)
Päivän kruunasi kesän ensimmäinen "tölö". Onpa jäätelöpallot kallistunut; kaksi palloa maksoi 4€!









Lakritsia ja karkkijäätelöä

HYVÄÄ KESÄN ODOTUSTA KAIKILLE!! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Blogin tausta voisi olla hieman erilainen, sillä blogin lukeminen on vähän hankalaa, kun teksti ja tausta ovat molemmat mustavalkoisia! Muutokset helpottaisi lukuelämystä :D
Tsemppiä musauran etenemiselle! :)

Siru kirjoitti...

Okei, kiitos palautteesta! :) Oon itsekin miettinyt, että saattanee olla hankaluuksia lukea:D Pistän ylös tämän, ja muutan sivun niin, että näkee lukea paremmin! Kiitos paljon, ja hyvää viikon jatkoa! :) //: Siru