tiistai 10. toukokuuta 2011

"Yksi toiminimi, kiitos"

Roudaus ja soundcheck sujuu moitteettomasti. Bändi tekee mahtavan keikan, fiilis on katossa sekä bändillä että vierailla. Paikan päällä bändistä pidetään tosi hyvää huolta; on ruokaa ja juomaa, ja koko ajan huolehditaan, onhan kaikki hyvin. Juhlien järjestäjät ja vieraat ovat todella tyytyväisiä ja kehuja satelee seuraavana päivänä ovista ja ikkunoista.

Siihen loppui hyvä meininki. Kun bändi on hoitanut oman osansa, missä on järjestäjän osuus?

Bändi hoitaa parin päivän sisällä tarvittavat tiedot keikkajärjestäjälle, ja oletetaan että kaikki etenee suunnitelmien mukaan. Keikkapalkkiota ei kuulu, joten otan yhteyttä keikkajärjestäjään. Kuulemma tietojamme ei ole saapunut, vaikka olemme varmoja, että olemme kaiken jo lähettäneet. Osa meistä joutui lähettämään loppujen lopuksi tietonsa KOLME kertaa, ennen kuin ne saavuttivat tämän toisen osapuolen kätöset.
  
Parisen kuukautta olemme asiaa puineet, ja alkoi jo vaikuttamaan, että enää ei pitänyt ongelmia ilmetä. Kunnes; Sain sähköpostia osapuolelta b. Nyt he alkoivat kinua tietoja, joita emme enää kykene heille toimittamaan lähes 3 kuukautta jälkikäteen. Soitin heille, ja puhelu oli heidän suunnaltaan syyttelevä. Sanoivat asian hitaan etenemisen olevan meidän vikamme, vaikka todellisuushan on toinen.

Ymmärrän, että sairaslomille ei voi mitään, mutta tästä asiasta on kulunut jo lähemmäs 3 kuukautta, joten luulisi palkan jo ilmaantuneen jotakin tietä. Eihän "tavallinen työntekijäkään" joudu odottamaan palkkaansa kolmea kuukautta.

Toiminimi olisi kuulemma hyvä hankinta, koska muuten palkanmaksussa kestää. Kumma, kun aiemmin asia on hoitunut muitta mutkitta, ilman toiminimeä.

Bändi lyö viisaat päänsä yhteen, ja alkaa miettiä tulevaisuuden varalle, mikä avuksi? Toiminimi ja sen hankinta kun ei ole mikään ihan yksiselitteinen juttu.

- Mitä saisi olla?
* "Yksi toiminimi, kiitos"

Mitä te ihmiset olette mieltä? :)

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Uusia postauksia päivän menoista,kiitos! :D

Siru kirjoitti...

Yritetään!! :) On ollu vaan aikamoinen kiire, mutta huomenna viimeistään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hööö, ennoo ite hirveen pitkälle perehtyny, mut ainaki dj-puuhissa aika moni on duunannu oman toiminimen että voi sitte vähentää kaikkia kuluja verotuksessa ja mitä lieneekää.. Ja on kuulemma ollu aika yksinkertanen juttu! En tiä mutkistaako kuvioita jos jengissä on monta tyyppiä mukana, mut ainaki yhen hengen t:mi on kai aika ssimmppeli setti.

Harri

Siru kirjoitti...

Pitänee alkaa tutkimaan asiaa, että onko helpompaa tuon toiminimen kanssa:)Kiitti Harri viestistä! :)

-Siru